Ljusbord elgiganten

LED Ritplatta A4 ljusbord med USB – Elgiganten

Mångsidig lightbox: Kan användas för att måla, rita, spåra eller skissa, för animationsdesign, scrapbooking, tatueringsstenciler, tygdesign, fotoarbeten, …

LED Ritplatta A4 ljusbord Lightbox för spårning md USB

Med denna självlysande ritplattan har barnen fullt fokus på att måla på den, och ritar därför inte på dina väggar eller möbler. Denna ritplatta är designad till …

Självlysande ritplatta – ljusbord / ljusplatta – A3 – Elgiganten

Med ritplatta med LED-ljus ser du minsta linje i skissen, även när ljusförhållandena brister. Med sin ögonskyddande teknologi kan du sitta kvar och teckna i …

Ritplatta med LED-ljus underifrån i A4 – Elgiganten

Ljusbordet är utrustat med LED-lampor som avger ett behagligt arbetsljus med 240-260 Lumen. Ljusstyrkan kan ställas in på tre olika nivåer och lamporna har en …

Ljusbord LED A4 – 33,5 x 23,5 cm – Panduro

Ljusbord LED A4 – 33,5 x 23,5 cm

Verk Group Ljusbord LED/Ritplatta A4. 199 kr. HandelsAvenyn. Till butik. LED Ritplatta A4 ljusbord med USB. 239 kr. Elgiganten.

Lightpad LED, ett ljusbord är ett härligt kreativt verktyg. Det här smidiga ljusbordet med yta av akryl är en riktig lättviktare och är endast 0,4 millimeter tjockt. Ett ljusbord är utmärkt för att både träna och utöva massor av kreativa tekniker, såsom lettering, kalligrafi, schablonmålning, scrapbooking, prägling, broderi, och mycket mer. Ljusbordet är utrustat med LED-lampor som avger ett behagligt arbetsljus med 240-260 Lumen. Ljusstyrkan kan ställas in på tre olika nivåer och lamporna har en uppskattad livslängd på 50000 timmar. Längs kanterna är ljuset lite intensivare och innanför “ramen” finns även en kantlinjal motsvarande ritytans storlek. Observera att den rastrerade ljusättningen inte gör de här ljusborden särskilt lämpliga för negativ och diabilder. Ljusbordet strömförsörjs via USB-kabel som medföljer. Den svarta listen vid strömförsörjningen kan bli något varm efter längre användning.Ljusbord A4. 33,5 x 23,5 cm stor med en aktiv rityta stor som ett A4-ark. Vikt: 335 gram.

Ljusbord a4 erbjudanden & priser – Prisjakt.nu

LED Ritplatta A4 ljusbord med USB. 239 kr. Elgiganten. Till butik. Art Slim Ljusbord A3 5600 Kelvin USB + Nätadapter. 1 350 kr. Kameradoktorn.

Erbjudanden och recensioner på Ljusbord a4. Vi hjälper dig att hitta butiken för Ljusbord

Ljusbord erbjudanden & priser – Prisjakt.nu

Ljusbord hos PriceRunner ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 29 populära modeller ✓ Betala inte för mycket – Gör en bättre affär nu!

Erbjudanden och recensioner på Ljusbord. Vi hjälper dig att hitta butiken för Ljusbord Pyssel

Ljusbord – A2, A3, A4 – Beställ här – Mattonbutiken

Ljusbord – A2, A3, A4 – Beställ här | Mattonbutiken

Ljuslådor för att betrakta dia & andra objekt i rätt färgtemperatur. Vi har ljuslådor baserade på LED. Beställ här idag!

Ljusbord → Bäst-i-test (2023) → Ritplatta.nu

TEST: Ljusbord → Bäst-i-test (2023) 🥇 → Ritplatta.nu

Hitta bäst ljusbord i vår bäst-i-test lista. ✅ Välj mellan A3 och A4-storlek. ✅ Fynda ett billigt ljusbord med LED. ✅ Används i förskolan av barn.

Ljusbord – PriceRunner

Ljusbord (30 produkter) hos PriceRunner • Se priser nu »

Ljusbord hos PriceRunner ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 30 populära modeller ✓ Betala inte för mycket – Gör en bättre affär nu!

Keywords: ljusbord elgiganten